Gratis Thema Lessen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
Bestel of Login

Welkom bij de gratis thema lessen. Van elke opening die Schaakopening Essenties aanbiedt kun je twee gratis thema lessen bekijken. Hierdoor krijg je een goed beeld of de opening je aanspreekt en je geïnteresseerd bent om het volledig te willen bestuderen. We hebben alle gratis thema lessen hier op één centrale plek staan. Bekijk hieronder alle witte en zwarte openingen. Daarbinnen kun je inzoomen op de openingscategorie zoals 1.d4 of 1.e4.

We wensen je veel plezier en succes met de schaakstudie!

Lesmateriaal

Alles uitklappen
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
Bestel of Login
Als je je Premium abonnement opzegt, verlies of beperk je de toegang tot:
Mockup Schaakopening Essenties Online Training - wit

Lesmateriaal

Alles uitklappen

Weet je zeker dat je je abonnement wilt annuleren?

Fantastisch concept

Vanaf de start gebruik ik Schaakopening Essenties. Het is een fantastisch concept en versnelt het inzicht in de opening en bijbehorend middenspel enorm. Hoewel ik zelf waarschijnlijk alle boeken en materialen, zoals boeken en  video’s, in huis heb maakt Schaakopening Essenties het mogelijk snel tot resultaten te komen. Het “werk” is voor je gedaan en de essenties liggen zo op je bord. Ware het vroeger zo dat ik alle varianten uit mijn hoofd leerde en zo de schaakstrijd aanging is het nu zo dat ik probeer door inzicht beter te gaan schaken.

Het concept van Thema’s (Waar gaat het om), Varianten (Hoe voer je die Thema’s uit) en voorbeeldpartijen (Praktijk) is fantastisch. De site is prima en overzichtelijk en Peter de Roode legt alles zeer duidelijk uit. Het is duidelijk dat hij zijn kwaliteit als schaker goed weet te combineren met zijn onderwijskundige achtergrond. Ik ken Peter al sinds zijn 16e toen hij jeugdkampioen van Nederland was en hij heeft nog steeds die drive om het onderste uit de kan te halen. Dat zie je ook terug in dit product. Het voordeel voor de gebruiker is dat hij nu mee kan surfen op deze golf van kennis en drive.

Probeer de gratis les en kom er dan zelf achter hoeveel dit product aan je schaakkennis toevoegt. Ik raad Schaakopening Essenties aan iedereen, die beter inzicht in het schaken wil krijgen,  van harte toe.

Review Anton Visser
Anton Visser
5/5