-

Logo Schaakopening Essenties

Ontvang 50% korting bij je eerste schaakopening

Via een schaakvriend of Social Media ben je uitgenodigd voor Schaakopening Essenties. Dé online leeromgeving die schaakopeningen begrijpbaar en in de Nederlandse taal zijn uitlegd. Maak kennis met een aanpak die gericht is op begrijpen ipv lange zettenreeksen te onthouden! In een middag kun je al een nieuwe opening spelen.

Hoe werkt het?

  • Klik op de groene knop 'Bekijk alle openingen' en kies een schaakopening die jou interesseert.

  • Bestel de gekozen schaakopening. De 50% korting is automatisch toegepast en geldt alleen voor nieuwe gebruikers die eerder nog geen opening besteld hebben.

  • Je kunt direct het trainingsmateriaal in de online leeromgeving bekijken.

Mockup Schaakopening Essenties Online Training - wit

Schaakopening Essenties – Schoener 10 – 1991XC Velserbroek – KvK: 63312506

Als je je Premium abonnement opzegt, verlies of beperk je de toegang tot:
Mockup Schaakopening Essenties Online Training - wit

Weet je zeker dat je je abonnement wilt annuleren?

Vergeet niet je eerste bestelling te maken met 50% korting!

Mockup Schaakopening Essenties Online Training - wit

Je kunt direct de online leeromgeving in na je bestelling.

Fantastisch concept

Vanaf de start gebruik ik Schaakopening Essenties. Het is een fantastisch concept en versnelt het inzicht in de opening en bijbehorend middenspel enorm. Hoewel ik zelf waarschijnlijk alle boeken en materialen, zoals boeken en  video’s, in huis heb maakt Schaakopening Essenties het mogelijk snel tot resultaten te komen. Het “werk” is voor je gedaan en de essenties liggen zo op je bord. Ware het vroeger zo dat ik alle varianten uit mijn hoofd leerde en zo de schaakstrijd aanging is het nu zo dat ik probeer door inzicht beter te gaan schaken.

Het concept van Thema’s (Waar gaat het om), Varianten (Hoe voer je die Thema’s uit) en voorbeeldpartijen (Praktijk) is fantastisch. De site is prima en overzichtelijk en Peter de Roode legt alles zeer duidelijk uit. Het is duidelijk dat hij zijn kwaliteit als schaker goed weet te combineren met zijn onderwijskundige achtergrond. Ik ken Peter al sinds zijn 16e toen hij jeugdkampioen van Nederland was en hij heeft nog steeds die drive om het onderste uit de kan te halen. Dat zie je ook terug in dit product. Het voordeel voor de gebruiker is dat hij nu mee kan surfen op deze golf van kennis en drive.

Probeer de gratis les en kom er dan zelf achter hoeveel dit product aan je schaakkennis toevoegt. Ik raad Schaakopening Essenties aan iedereen, die beter inzicht in het schaken wil krijgen,  van harte toe.

Review Anton Visser
Anton Visser
5/5