-

Logo Schaakopening Essenties

Bedankt voor je bestelling en...

Ontvang 50% korting op je volgende bestelling!

We willen je hartelijk danken voor je bestelling. We streven naar maximale klanttevredenheid met onze online trainingen. Ben je dat? Ja? Dan willen we je vragen je schaakvrienden en clubgenoten uit te nodigen.

Je ontvangt een 50% kortingsbon voor elke uitgenodigde schaakvriend die als nieuwe gebruiker een bestelling plaatst bij Schaakopening Essenties. Elke nieuwe gebruiker die je hebt uitgenodigd ontvangt zelf ook 50% korting op de eerste bestelling. Een win-win situatie!

Stappenplan

Je krijgt een orderbevestiging per e-mail

Binnen enkele ogenblikken sturen we de orderbevestiging naar je opgegeven e-mailadres op. Daarnaast worden alle orders getoond in je persoonlijke account dashboard.

Je kunt de bestelde opening direct bekijken!

Alle thema's, varianten, opgaven en partijen zijn direct te bestuderen. Klik op onderstaande knop om in je persoonlijke dashboard te komen.

Nieuw bij Schaakopening Essenties?

Bekijk alle mogelijkheden van het online leerplatform

Om snel wegwijs te worden in de verschillende mogelijkheden van Schaakopening Essenties is er een instructievideo gemaakt. Bekijk deze via onze support pagina.

Schaakopening Essenties – Schoener 10 – 1991XC Velserbroek – KvK: 63312506

Fantastisch concept

Vanaf de start gebruik ik Schaakopening Essenties. Het is een fantastisch concept en versnelt het inzicht in de opening en bijbehorend middenspel enorm. Hoewel ik zelf waarschijnlijk alle boeken en materialen, zoals boeken en  video’s, in huis heb maakt Schaakopening Essenties het mogelijk snel tot resultaten te komen. Het “werk” is voor je gedaan en de essenties liggen zo op je bord. Ware het vroeger zo dat ik alle varianten uit mijn hoofd leerde en zo de schaakstrijd aanging is het nu zo dat ik probeer door inzicht beter te gaan schaken.

Het concept van Thema’s (Waar gaat het om), Varianten (Hoe voer je die Thema’s uit) en voorbeeldpartijen (Praktijk) is fantastisch. De site is prima en overzichtelijk en Peter de Roode legt alles zeer duidelijk uit. Het is duidelijk dat hij zijn kwaliteit als schaker goed weet te combineren met zijn onderwijskundige achtergrond. Ik ken Peter al sinds zijn 16e toen hij jeugdkampioen van Nederland was en hij heeft nog steeds die drive om het onderste uit de kan te halen. Dat zie je ook terug in dit product. Het voordeel voor de gebruiker is dat hij nu mee kan surfen op deze golf van kennis en drive.

Probeer de gratis les en kom er dan zelf achter hoeveel dit product aan je schaakkennis toevoegt. Ik raad Schaakopening Essenties aan iedereen, die beter inzicht in het schaken wil krijgen,  van harte toe.

Review Anton Visser
Anton Visser
5/5