Nodig je schaakvrienden uit en ontvang beiden 50% korting!

Aanbevelingsprogramma

Per nieuwe gebruiker ontvang je een 50% kortingsbon! De door jou aanbevolen schaakvriend ontvangt ook 50% korting bij de eerste schaakopening. Een win-win situatie.

Hoe werkt het en hoe nodig ik mijn schaakvrienden uit?

 • Login en klik in je leeromgeving op 'Verdien 50% korting'. Je hebt een unieke link. Zodra een schaakvriend via deze link een eerste bestelling plaatst, ontvang jij automatisch een 50% kortingsbon. Er zijn 6 manieren om een schaakvriend uit te nodigen en de unieke link te sturen.

 • Kopieer de unieke link en verstuur deze zelf in een persoonlijk bericht aan je schaakvrienden. Kies zelf het communicatiekanaal dat je wilt gebruiken.

 • Deel het met je vrienden via Facebook door een bericht te plaatsen. Je kunt zelf kiezen met welke vrienden je het wilt delen.

 • Deel het met je volgers via Twitter door een bericht te plaatsen.

 • Deel het met je contacten via WhatsApp. Je kunt zelf selecteren welke contacten je de uitnodiging wilt sturen.

 • Deel het met je contacten via LinkedIn. Je kunt de uitnodiging openbaar posten of een privé bericht sturen naar een geselecteerd contact.

 • Deel het via e-mail waarbij je eenvoudig een standaard bericht verstuurt. Je hoeft alleen maar het e-mailadres en voornaam in te voeren. Als je meerdere schaakvrienden wilt mailen, klik dan op het kleine groene plus icoontje.

 • Een schaakvriend klikt op de unieke link. De 50% korting wordt direct toegepast (dit gebeurt automatisch via de unieke link). De bestelling wordt gedaan. Je schaakvriend kan direct in de online leeromgeving het materiaal bekijken.

 • Als beloning ontvang je automatisch de 50% kortingsbon nadat jouw schaakvriend de bestelling heeft afgerond. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail met daarin de kortingscode. Ook is deze kortingscode onderaan zichtbaar in jouw leeromgeving bij 'Verdien 50% korting'.

Voorwaarden

 • De actie is alleen geldig voor nieuwe gebruikers die nog niet eerder een bestelling bij Schaakopening Essenties hebben gedaan. De uitnodiging is dus niet voor bestaande klanten bedoeld.

 • De uitgenodigde schaakvriend kan de eerste bestelling doen met 50% korting voor één product (schaakopening). De korting is automatisch toegepast nadat de link is aangeklikt.

 • De aandrager ontvangt een 50% kortingsbon voor elke nieuwe gebruiker die een bestelling plaatst.

 • De ontvangen kortingsbon is 3 maanden geldig en kan éénmalig gebruikt worden voor één product (schaakopening). Het is niet mogelijk om kortingsbonnen te combineren.

 • Je kunt zoveel schaakvrienden uitnodigen als je wilt. Er is geen limiet.

Als je je Premium abonnement opzegt, verlies of beperk je de toegang tot:
Mockup Schaakopening Essenties Online Training - wit

Weet je zeker dat je je abonnement wilt annuleren?

Fantastisch concept

Vanaf de start gebruik ik Schaakopening Essenties. Het is een fantastisch concept en versnelt het inzicht in de opening en bijbehorend middenspel enorm. Hoewel ik zelf waarschijnlijk alle boeken en materialen, zoals boeken en  video’s, in huis heb maakt Schaakopening Essenties het mogelijk snel tot resultaten te komen. Het “werk” is voor je gedaan en de essenties liggen zo op je bord. Ware het vroeger zo dat ik alle varianten uit mijn hoofd leerde en zo de schaakstrijd aanging is het nu zo dat ik probeer door inzicht beter te gaan schaken.

Het concept van Thema’s (Waar gaat het om), Varianten (Hoe voer je die Thema’s uit) en voorbeeldpartijen (Praktijk) is fantastisch. De site is prima en overzichtelijk en Peter de Roode legt alles zeer duidelijk uit. Het is duidelijk dat hij zijn kwaliteit als schaker goed weet te combineren met zijn onderwijskundige achtergrond. Ik ken Peter al sinds zijn 16e toen hij jeugdkampioen van Nederland was en hij heeft nog steeds die drive om het onderste uit de kan te halen. Dat zie je ook terug in dit product. Het voordeel voor de gebruiker is dat hij nu mee kan surfen op deze golf van kennis en drive.

Probeer de gratis les en kom er dan zelf achter hoeveel dit product aan je schaakkennis toevoegt. Ik raad Schaakopening Essenties aan iedereen, die beter inzicht in het schaken wil krijgen,  van harte toe.

Review Anton Visser
Anton Visser
5/5